Skip to content

PVDA deelt soep uit op zondagen

PVDA deelt soep uit op zondagen

Op zondag zijn alle sociale restaurants in Leuven gesloten. In samenwerking met Samenlevingsopbouw, Solidarity 4 All en met medewerking van Bakkerij Korst, de Sociale Kruidenier (soli koop) en Robin Food zal PVDA Leuven in dit gat springen. Want solidariteit is ook besmettelijk en ook op zondag zijn er mensen die nood hebben aan eten en sociale contact.

 

De coronacrisis treft de mensen onderaan de maatschappelijke ladder het hardste. Niet alleen verspreidt het virus zich sneller bij mensen met een laag inkomen, ze zijn ook het grootste slachtoffer van de maatregelen die genomen worden om het virus in te dijken, zowel op sociaal als op psychologisch vlak. Daarom kan volgens ons enkel solidariteit ons door deze crisis loodsen.We komen natuurlijk in eerste instantie op voor een sociaal beleid, maar de beste manier om te zeggen is te doen. Wij laten het niet enkel bij woorden en gaan ook samen met burgers en verschillende organisaties actief solidariteit verspreiden. We blijven een partij van doeners.


OMWILLE VAN DE CORONA-MAATREGELEN ONTVANGEN WE NIEMAND IN HAL 5. • Als u graag soep wil, vul uw gegevens in. We zorgen dat de soep coronaproof aan huis gebracht wordt: www.tinyurl.com/zolidairezondag • Als u graag wil koken, vul ook uw gegevens in. Maar breng uw soep niet naar de Hal, wij contacteren u. • Voorlopig is er geen mogelijkheid voor tweedehands kledij, speelgoed of administratieve bijstand. * WEES VOORZICHTIG * ZORG VOOR ELKAAR **