Skip to content

Join the Wave

Join the Wave

Join the Wave! 

Met tientallen vrijwilligers haalden we meer dan 2000 bevragingen op bij Leuvenaars over wat zij willen veranderen in Leuven. Op basis van die resultaten bepalen we de speerpunten van ons programma. Die resultaten willen we naar de Leuvenaars brengen

Wij hebben ambitieuze plannen met Leuven, maar om die te bereiken hebben we iedereen nodig, ook jou, om samen met ons van Leuven een stad op mensenmaat te maken. 
We maken een campagne waar iedereen zijn of haar plek vindt, waar jouw kwaliteiten volledig kunnen worden ingezet, we hebben heel wat opties.
Je kan mee de evenementen organiseren waarin we onze speerpunten naar de Leuvenaars brengen, je kan onze sociale media campagne mee uitbouwen, mee acties organiseren, verantwoordelijk zijn voor een team dat mensen opbelt, busverantwoordelijke worden van jouw wijk, ons komen helpen in het secretariaat, of iets helemaal anders, we hebben je nodig. 

Op onze Join the wave avond willen we iedereen bijeen brengen die wil meebouwen aan die stad op mensenmaat. Wil je graag meedoen? Kom dan zeker af op deze interactieve avond!

We beginnen om 18 uur, en om het gezellig te maken voorzien we ook quiche aan vrije bijdrage. Als je kan, breng dan zeker zelf ook een quiche mee!